Rumah > Pameran > Kandungan
Maju utama pengeluaran peralatan
Jan 07, 2017

Maju pengeluaran peralatan Pemanas, maju peralatan hendaklah digunakan, serta banyak alat-alat bantuan.
(1) peralatan Pemanas. Pelbagai jenis Relau Pemanasan untuk pengkelasan. Menurut sumber dengan berbeza, boleh dibahagikan kepada pengkelasan Pemanas api Relau Pemanasan Relau, (relau Minyak, dapur gas, dll) dan dua jenis Relau Pemanas elektrik. Disertai oleh proses pengkelasan, Relau dan bahan kerja panas yang mengeluarkan jumlah yang besar haba; api relau yang menggunakan pelbagai bahan api menghasilkan jumlah besar Sanga dan debu. Langkah-langkah keselamatan ini tidak diambil, akan pencemaran persekitaran kerja, keadaan kerja, semakin merosot dan cenderung untuk menyebabkan kecederaan.
(2) peralatan pengkelasan. Utama wap tukul, tukul Penyaman, spring tukul, tukul mekanikal, perjalanan tukul, tukul, tukul, menekan engkol, geseran Seluar Mesin, Mesin hidraulik, pengembangan, maju roti, dan sebagainya. Pelbagai pengkelasan peralatan telah diberikan kesan beban daripada bahagian-bahagian, oleh itu, kerosakan peralatan dan kecederaan jika pecah menukul rod omboh, sering menyebabkan kecederaan serius. Maju peralatan getaran dan bunyi bising di tempat kerja memberi kesan kepada sistem saraf, meningkatkan kemungkinan berlakunya kemalangan.
(3) Pengkelasan alat dan bantuan. Maju pengkelasan alat dan bantuan untuk boleh digunakan banyak di alat, palsu terutama tangan dan alat-alat pengkelasan, Pengapit dan pelbagai, kedua-duanya di tempat kerja dan sering semak serta perubahan alat kerap di tempat kerja, meningkatkan kesukaran alat menyemak kadang-kadang menggunakan alat yang betul, atau berkemungkinan menyebabkan kecederaan.
Maju jumlah pengeluaran adalah amat besar, anda ingin menggunakan pelbagai jenis peralatan pengangkutan, sedikit perhatian akan terdedah kepada kemalangan.