Rumah > Berita > Kandungan
Penyelenggaraan Mesin Casting Berterusan
Jun 15, 2017

Penyelenggaraan penyambungan Mesin berterusan

Pada masa ini, Mesin Pemancaran Berterusan biasanya dikimpal ke pangkalan, secara langsung ke peralatan di tanah, pengguna tidak perlu memasang, sangat mudah. Langkah penyelenggaraan dan penyelenggaraan utama adalah seperti berikut:

1, bahagian-bahagian pelinciran hendaklah sentiasa mengisi minyak, pelincir mengisi minyak pelincir setiap kelas ditambah minyak tidak boleh kurang daripada dua kali, ke dalam jenis pelinciran setiap dua puluh hari ke dalam mentega sekali, tangki minyak dilincirkan setiap tiga bulan untuk menggantikan sekali.

2, meterai aci plat dinding, hendaklah berdasarkan kepada penggunaan haus dan lusuh, pelarasan yang sesuai atau penggantian anjing laut.

3, sering memeriksa paip stim dan simpang, tidak dibenarkan untuk membocorkan fenomena.

4, mesin harus dijalankan selama enam bulan untuk pembaikan, periksa bahagian terdedah dan buat perbaikan atau penggantian yang sesuai.

5, Mesin Pemancaran Berterusan yang dipasang selepas pembersihan, dekontaminasi dan pelapisan karat yang pertama. Semak mata pelinciran dan suntikan minyak pelincir (gris).

6, sebelum memandu memeriksa tahap tegangan ketegangan tegangan, melalui bolt pelarasan untuk menggerakkan motor ke lokasi yang sesuai.

7, periksa sama ada pengikat longgar, paip stim bocor, litar dan peralatan elektrik selamat. Jenis Pemanas Elektrik Mesin Pelakon Berterusan mesti mempunyai peranti pembumian.

8, sebelum mesin ujian akan membersihkan bilik selama 10-15 minit untuk dijalankan, untuk mengesahkan operasi normal mesin dan kemudian dimasukkan ke dalam pengeluaran. Biasanya gear mesin baru (termasuk reducer) menggunakan bunyi bising awal, untuk menjadi tempoh masa untuk mengurangkan secara semulajadi.

8, penggunaan pemanasan stim, ke dalam saluran paip harus dilengkapi dengan injap keselamatan dan tolok tekanan, tekanan wap tidak boleh melebihi pengetahuan keperluan pencampuran tangki tangki. 9, pulpa pencampuran harus dikurangkan apabila menggunakan sebaliknya.

10, bahagian pelinciran harus selalu mengisi minyak.

11, meterai dinding seharusnya tidak mempunyai fenomena kebocoran bahan mentah.

12, keanjalan tali pinggang sesuai, penyesuaian pemeriksaan biasa atau penggantian.

13, paip stim tidak dibenarkan untuk bocor, mesin harus ditutup apabila injap ditutup, dan untuk memastikan keselamatan injap keselamatan.