Rumah > Berita > Kandungan
Butir-butir mengenai penyediaan Forgings yang perlu diberi perhatian
Jul 18, 2017Butir-butir mengenai penyediaan Forgings yang perlu diberi perhatian

Secara amnya, kaedah Forgings yang berbeza mempunyai pemprosesan yang berbeza, dengan die terpanjang panas proses Forgings. Apa yang perlu diperhatikan dalam pemilihan bahan untuk Forgings? Mari kita lihat! Bahan ini terutamanya keluli karbon dan aloi keluli, diikuti oleh aluminium, magnesium, kuprum, titanium dan aloi yang.

Pertama, apa yang perlu kita ketahui adalah bahawa bahan mentah mempunyai sebuah bar, Jongkong, serbuk besi dan logam cecair. Kecemaran kawasan berkenaan hirisan lintang logam yang dipanggil nisbah Forgings. Pilihan betul nisbah Forgings, munasabah Pemanas masa penebat suhu dan haba, suhu Forgings yang munasabah dan akhir Forgings suhu, kecemaran yang munasabah, kadar kecacatan akan meningkatkan kualiti produk dan mengurangkan dengan kos.

Untuk Forgings kecil dan sederhana yang Agung, bulatan atau square bar adalah kosong. Bar organisasi dan sifat-sifat mekanikal, baik, tepat bentuk dan saiz zarah seragam, permukaan kualiti baik, mudah untuk menguruskan pengeluaran besar-besaran. Selagi Pemanasan suhu dan kecemaran syarat dikawal dengan betul, sifat-sifat cemerlang Forgings boleh palsu tanpa besar Forgings kecemaran.

Dalam pembangunan pesat pembangunannya, memandu langsung yang Forgings hidraulik die tekan dan bukannya lama pemampat Forgings percuma adalah masalah yang besar Forgings industri kita pada masa hadapan perlu menyelesaikan. Untuk meningkatkan prestasi Forgings itu, kita harus memperkenalkan atau menggabungkan dengan reka bentuk sendi yang asing untuk mempercepatkan operasi kawalan hidraulik dan sistem operasi domestik percuma Forgings hidrolik akhbar. Perlu untuk mempercepatkan pembangunan Forgings barisan pengeluaran peralatan: Forgings tersebut bukanlah satu proses yang terpencil, untuk meningkatkan kecekapan pengeluaran, mengurangkan kos, usaha-usaha membangunkan peralatan bantuan Forgings, seperti Forgings, Forgings automasi sistem, robot dan dengan pantas mengubah acuan sistem pengisi peralatan, dan sebagainya.

Pada masa yang sama, kita juga mahu belajar Forgings teknologi ujian tanpa musnah, automatik pesat berbilang titik ujian sistem, kawalan pembangunan Teknologi dan proses pembangunan sistem. Induksi frekuensi sederhana Pemanas peralatan: peralatan akan memerlukan kuasa besar, prestasi yang stabil dan boleh dipercayai, ketahanan yang tinggi, kekerapan perantaraan induksi Pemanas pengepala sumber untuk kekerapan perantaraan kawalan Relau dan suhu Pemanas jalur adalah tepat dan boleh dipercayai, dua bahagian pertengahan kekerapan induksi Pemanas dalam suasana pelindung. Dalam setiap kes, peralatan Forgings domestik perlu mengembangkan kepelbagaian, kategori, terutamanya cekap automatik Forgings peralatan. Kami perlu meneruskan usaha untuk membangunkan secara bebas dan melalui pengenalan usahasama, pengeluaran, dan merealisasikan asas Permodenan dan nationalization peralatan Forgings di China dari 10 hingga 20 tahun.

Lubang-lubang plug konvensional biasanya digunakan untuk penambahan tembaga, Blok karbon dan kepingan besi. Satu kaedah yang agak boleh dilaksanakan untuk jisim cetek ke lubang ini, tetapi jika jurang terlalu besar atau tanda dari lubang berat plat yang digunakan, keadaan kaedah ini digunakan. Kimpalan adalah sukar.

Kualiti kimpalan tidak dijamin. Adalah sukar untuk memenuhi keperluan-keperluan teknikal lubang plug kimpalan. Lubang pelekap yang panjang rod. Kelemahan kaedah ini: ketebalan soket, kekangan Ruang medan magnet yang kuat kepada Arka kimpalan dan ketegangan permukaan. Pengaruh graviti adalah sukar untuk memisahkan Sanga itu dari permukaan logam lebur. Bukanlah mudah untuk mengosongkan Sanga. Sanga itu, lubang udara, penggabungan baik bawah dibentuk dan fusion lengkap dan kecacatan berbahaya lain. Walaupun terdapat kecacatan yang tidak dapat dielakkan dalam proses kimpalan pasang lubang tradisional, Terdapat tiada jalan lain yang boleh dilaksanakan untuk memilih di bawah syarat-syarat pengeluaran sedia ada. Kaedah kimpalan plag tradisional dan pengoptimuman perlu dipertingkatkan.