Rumah > Berita > Kandungan
Pertumbuhan letupan grafit Die telah menjadi tempoh matang
Jul 07, 2017

Pertumbuhan letupan grafit mati telah menjadi tempoh matang

Selepas begitu bertahun-tahun pembangunan, industri mati grafit mendapat yang lebih baik dan lebih baik, dan pasaran menjadi lebih dan lebih matang. Sebelum baris ke ambang rendah, membawa kepada kependudukan berlebihan, pembangunan pasaran baru menjadi lebih banyak dan lebih sukar, bebas Kedai-kedai, Kedai-kedai besar proprietari, e-dagang, saluran baru seperti kedai-kedai masyarakat mula mendedahkan kelemahan mereka sendiri. Terdapat banyak syarikat-syarikat yang telah beralih tumpuan mereka kepada pasaran tinggi, yang telah menceroboh ke atas syer pasaran pasaran tinggi. Pertumbuhan pesat industri grafit mati telah menjadi sejarah, dan industri keseluruhan akan menjadi satu yang matang.

Sekarang menggunakan beberapa sumber, adalah kurang dan kurang, membuat jenama terkenal di negara kita menemui kesukaran teruk. Kini, disebabkan oleh persaingan daripada The Times, banyak sumber telah telah dilombong, manakala sesetengah jenama asing secara beransur-ansur retak ke bawah di pasaran China, yang supaya sesetengah jenama di negara saya tidak dapat lari keluar. Jenama-jenama tempatan telah ditindas. Masalahnya ialah bahawa grafit mati di negara kita telah lambat untuk menjual. Memang sakit kepala untuk perniagaan. Saya tidak tahu bagaimana untuk menyelesaikan krisis ini. Kekurangan sumber-sumber adalah satu masalah besar.

Die grafit kini mempunyai tempat di pasaran ini, walaupun jumlah dalam bidang ini adalah sangat besar, tetapi ianya juga sangat praktikal. Dalam grafit mati, sebagai sebuah industri perintis, sudah terselamat dan telah memiliki kerjaya hebat. Sekarang bahawa acuan grafit telah dimasukkan ke setiap rumah di sini dalam masyarakat, tidak kira mana industri, acuan grafit perlahan-lahan sedang memasuki fasa matang.

Pada masa ini, jenama grafit Die bergantung kepada kekuatan sendiri, terus membangunkan banyak paten untuk, membiarkan diri dalam pasaran kompetitif ini secara beransur-ansur mewujudkan kadar mereka sendiri, buat sendiri teknologi yang kukuh, sewenang-wenangnya dan garisan di pasaran yang sukar. Jenama grafit mati adalah masa yang lama dalam industri produk grafit mati cepat ditubuhkan pace sendiri. Jenama-jenama grafit Die telah melanggar banyak perkara yang lain-lain perniagaan tidak boleh dilakukan. Grafit Die jenama Syarikat, apabila berhadapan dengan masalah-masalah tersebut, tetapi sama menubuhkan, dengan semangat yang unik dan ketabahan, keras dari keadaan menggali, tetapi juga tidak lebih buruk daripada perusahaan grafit Die lain.

Sekarang dalam industri acuan grafit ini. Sumber, juga telah secara beransur-ansur meningkat, jenama industri acuan grafit, dalam persekitaran stabil pace, eksploitasi sumber beliau, sedang berjalan secara beransur-ansur, negara-negara mengenai isu itu sumber-sumber juga, juga dibincangkan, untuk membincangkan pendekatan perlombongan yang baru sumber. Industri jenama grafit mati juga akan menjalankan penyelesaian komprehensif kepada masalah itu. Sekarang, dan grafit Die jenama perusahaan adalah dalam pembangunan, secara beransur-ansur berkembang menjadi syarikat tersenarai, kekuatan ini kejutan, marilah kita juga kagum.

Kaji selidik pengguna, hampir 7 ke kekuatan pengguna sanggup memilih jenama terkenal, sebab yang penting adalah bahawa jenama kekuatan bukan sahaja dengan tegas mengawal kualiti produk, dan menubuhkan satu sistem perkhidmatan yang sempurna, bagi produk akhir pemasangan juga mempunyai unik proses dan proses, untuk membantu pelanggan mencapai sebuah rumah yang lebih baik. Walau bagaimanapun, manakala jenama besar telah mencapai kemajuan pesat, beberapa perusahaan kecil dan sederhana grafit Die telah berada dalam kesusahan disebabkan oleh faktor-faktor seperti mengecut saluran, kekurangan dana dan jualan yang merosot. Tapi tak peduli Bagaimana membezakan, asalkan ia adalah baik untuk pengguna, ia adalah baik. Ini sudah cukup untuk menunjukkan bahawa idea-idea penggunaan pengguna akan berubah-ubah, dan grafit acuan pasaran telah matang dahulu.