Rumah > Berita > Kandungan
Apakah peralatan yang khusus peralatan Casting berterusan
Jan 07, 2017

Termasuk peralatan casting berterusan ladles senduk turet-tengah-bodoh peralatan-acuan dan acuan oscillation peralatan-segmen (0, tegak, melengkung, melengkung, straightening, mendatar Seksyen) - billet memotong peranti (seperti Mesin memotong api) - Mesin deburring.
Pengembangan: peralatan casting berterusan sebelum peralatan berikut, letupan-Relau peralatan dan peralatan membuat keluli.
Peralatan air besi sintered dihasilkan terutamanya oleh bahan-bahan, dibahagikan kepada berikut dan pelletization. Dunia lebih 90% daripada sinter yang dihasilkan oleh Mesin berikut ekzos fan-tali pinggang.
Peralatan besi-smelting yang digunakan untuk menghasilkan logam Panas, termasuk Relau letupan ironmaking, pengurangan dan undang-undang pengurangan smelting.
Peralatan Steel membuat pengeluaran keluli dan pembuatan keluli terutamanya oksigen penukar keluli membuat proses, di samping kaedah membuat keluli Relau Lengkung Elektrik. Selepas proses pemilihan watak bergolek, adalah utama proses-roughing-penamat juta memanaskan semula Relau haba straightener-cepat penyejukan potong potong untuk peranti-penyejukan-sejuk-straightener-double panjang, dan rujukan.